Inloggen

Profi aan het woord


Wij zijn een bedrijf dat meerdere bouwafdelingen heeft: onderhoud en verbouw. Sinds jaar en dag kochten wij onze materialen in bij de groothandel.
Tot dat we er achter kwamen wat dit in de praktijk voor ons betekende: hogere prijzen voor dezelfde kwaliteit en een beperkter assortiment. Verder hadden we behoefte aan een one-stop shop, waar we voor al onze materialen en gereedschappen terecht konden.

Het inkopen kostte nog eens extra handenvol geld als er even vlug iets gehaald moest worden dat vergeten was. Op naar de groothandel betekende niet zelden dat een boodschap van een paar euro tientallen euros kostte aan salaris en transport.
Met onze overgang naar Hornbach is hier een eind aangekomen. Onze voormannen hebben een Hornbach profipas. Bestellen de dag ervoor mondeling of per mail. Desgewenst wordt er ook een deskundig advies gegeven.
De volgende ochtend staat de bestelling klaar en kan snel worden geladen. En een keer per maand komt er per pas een overzichtelijk betaaloverzicht. Ideaal. Vanaf 7 uur kan worden geladen en de werkdag kan beginnen. Aangezien we werkzaam zijn in de regio Breda/ Tilburg is een Hornbach nooit ver!

Richard Heemels
Zandleij B.V Tilburg

Vestigingsinfo

 Hornbach Alblasserdam

Vestigingsinfo

 Hornbach Alblasserdam

Kelvinring 60

2952 BG Alblasserdam

Tel.: 078 - 620 30 00

Openingstijden:
Ma–Vr: 07:0021:00 uur
Za: 08:0018:00 uur

Profi menu

Schrijf je hier vrijblijvend in voor de Hornbach Profi nieuwsbrief:
* *
Partners van Hornbach