Inloggen

Profi aan het woord


Een interview met: Profi William Brouwers.

William is 41 jaar en woont in Breda. Sinds januari 2010 werkt hij voor zichzelf als zelfstandige zonder personeel. Hij heeft een klusonderhoudsbedrijf en is onder andere gespecialiseerd in badkamers. Hieronder vertelt hij kort over zijn ervaringen met de Profiservice van HORNBACH.

Weten waar je aan toe bent
Een collega van mij heeft Hornbach bij mij onder de aandacht gebracht, hij was op dat moment al profiklant en heel tevreden. Ik ben toen een keer met hem mee gegaan en eigenlijk nooit meer weg gegaan! Waarom? Het belangrijkst vind ik dat je gelijk weet wat de prijs is, omdat je geen rekening hoeft te houden met allerlei kortingen die achteraf verrekend worden, dit geeft een goed inzicht en werkt naar je klanten toe ook erg prettig. Daarnaast is HORNBACH ook gewoon een van de goedkoopste, plus de goede service die geboden wordt maakt mij een tevreden klant.

Service met een hoofdletter P
Mijn profiadviseur is er eigenlijk altijd, ik heb soms zelfs medelijden met de uren die ze moeten werken.. Ik kan altijd bellen om bijvoorbeeld spullen klaar te laten zetten, dat is erg prettig. De openingstijden vind ik erg goed overigens, vooral dat je ook wat later op de avond nog terecht kan. Al moet ik wel zeggen dat als je s morgens vroeg komt het wel eens voorkomt dat het erg druk is bij de profikassa omdat er dan nog niet genoeg bezetting is. Maar verder moet ik zeggen dat ik erg te spreken ben over de service die wordt verleend en ook het contact met de medewerkers is erg leuk. Gezellig een bakkie drinken kan altijd en zo bouw je toch een relatie op met elkaar!

Hornbach Profi mogelijkheden
Eigenlijk haal ik bijna al mijn spullen bij HORNBACH. Het assortiment is zo ruim, het komt niet vaak voor dat ik nog ergens anders heen moet. Wel haal ik soms spullen op het gebied van CV installatie elders. Maar in principe is alles te krijgen!

Van de bestel- en transportservice heb ik nog geen gebruik gemaakt. Daniel heeft wel bij mij aangegeven wat de mogelijkheden zijn maar ik heb het nog niet geprobeerd.

Tot nu toe heb ik niet heel veel gebruik gemaakt van hornbachprofi.nl omdat mijn eerste ervaring, dit is alweer een tijdje terug, niet zo goed was. Maar ik begreep dat er toen aan gewerkt werd. Ik vond hem toen wat traag en niet zo duidelijk en eigenlijk heb ik sindsdien niet meer gekeken moet ik eerlijk toegeven.

Op dit moment zijn er eigenlijk geen zaken waar ik minder tevreden over ben. Ik had laatst een klein schadegeval en ook dit is door zowel de medewerkers als de leveranciers heel goed opgelost.

Vestigingsinfo

 Hornbach Alblasserdam

Vestigingsinfo

 Hornbach Alblasserdam

Kelvinring 60

2952 BG Alblasserdam

Tel.: 078 - 620 30 00

Openingstijden:
Ma–Vr: 07:0021:00 uur
Za: 08:0018:00 uur

Profi menu

Schrijf je hier vrijblijvend in voor de Hornbach Profi nieuwsbrief:
* *
Partners van Hornbach